MATBRÖD
MATBRÖD
- Rågblandbröd
- Blandbröd
- Havrebröd
- Speltbröd
- Skärgårdsbröd
- Olivbröd
- Pizzabröd
- Fiberbröd
- Lantbröd
- GI-bröd
- Franskt bröd/Helkornsfranska
- Equity-limpa
- Skördebröd
- Fransk lantbatong
- Batong
- Vitlöksbatong
- Speltbatong
- Vetebaguette
- Vitlöksbaguette
- Helkornsbaguette
ARTESAN-BRÖD
- Artesan-Råglimpa
- Aprikosbröd
- Tre ostars bröd
- Franskt lantbröd
- Tomatbröd
- Havregottbröd
- Vitlöks-örtbröd
- Franskt lantbröd

SKIVAT BRÖD
- Seglarbröd
- Speltskivor
- Veteskivor
- Smörgåstårtbotten
- Larsmolimpa
- Kryddlimpa
- Rågskivor
SEMLOR
- Havresemla
- Tomatsemla
- GI-semla
- Lantsemla
- Ostsemla
- Müslisemla
- Parisersemla
- Frukostsemla
- Havregottsemla
HAMBURGERSEMLOR
- Briochesemla
- Hamburgersemla
- Gourmetsemla
KAFFEBRÖD
KAFFEBRÖD
- Kardemummalängd
- Festlängd
- Blåbärs-/hallonsform
- Säsongsboston (T.ex. Sommarkrans)
- Karlsbaderkrans
- Fruktossötad längd
WIENERBRÖD
- Kinuskiwienerbröd
- Bananwienerbröd
- Hallonwienerbröd
- Småwienerbröd
- Kanelwienerbröd
- Hawaijiwienerbröd
SÄSONGSPRODUKTER
- Fastlagsbulle
- Runebergstårta
- Struvor
- Påsk- och julprodukter
- Jordgubbswiener
TORRA KAKOR & BAKVERK
- Toscakaka
- Blåbärspaj
- Örfilar
- Smörbulle och andra fyllda bullar
- Karlsbaderknyte
- Äppelknyte
- Toscabitar
- Muffins
FLOTTYRKOKT
- Grisar
- Auroramunk
- Berlinermunk
- Syltmunk
- Munkring
- Sockermunk
- Donits
OM LIVSMEDELSSÄKERHET
Fagerudds bageri arbetar systematiskt för att höja livsmedelssäkerheten bl.a. genom att analysera alla interna processer och införa nödvändiga rutiner för att säkerställa att bageriets produkter är trygga för konsumenterna. Även en ständig utveckling och förbättring hör till arbetet för att skapa en långsiktig och konsumentvänlig verksamhet.