MATBRÖD

MATBRÖD

  • Rågblandbröd
  • Blandbröd
  • Havrebröd
  • Speltbröd
  • Skärgårdsbröd
  • Olivbröd 
  • Pizzabröd
  • Fiberbröd
  • Lantbröd
  • GI-bröd
  • Franskt bröd/Helkornsfranska
  • Equity-limpa
  • Skördebröd
  • Fransk lantbatong
  • Batong
  • Vitlöksbatong
  • Speltbatong
  • Vetebaquette
  • Vitlöksbaguette
  • Helkornsbaguette 

ARTESAN-BRÖD 

  • Artesan-Råglimpa 
  • Aprikosbröd 
  • Tre ostars bröd  
  • Franskt lantbröd 
  • Tomatbröd 
  • Havregottbröd 
  • Vitlöks-örtbröd

SKIVAT BRÖD

  • Seglarbröd 
  • Speltskivor 
  • Veteskivor 
  • Smörgåstårtbotten 
  • Larsmolimpa 
  • Kryddlimpa 
  • Rågskivor 

SEMLOR 

  • Havresemla 
  • Tomatsemla 
  • GI-semla 
  • Lantsemla 
  • Ostsemla 
  • Müslisemla 
  • Parisersemla 
  • Frukostsemla 
  • Havregottsemla

HAMBURGERSEMLOR

  • Hamburgersemla
  • Gourmetsemla
  • Briochesemla 

SÄSONGSPRODUKTER

  • Fastlagsbulle
  • Runebergstårta
  • Struvor
  • Påsk- och julprodukter

KAFFEBRÖD

KAFFEBRÖD

  • Kardemummalängd
  • Festlängd
  • Blåbärs-/hallonsform
  • Säsongsboston (T.ex. Sommarkrans)
  • Karlsbaderkrans
  • Fruktossötad längd

TORRA KAKOR & BAKVERK

  • Toscakaka
  • Blåbärspaj
  • Örfilar
  • Smörbulle och andra fyllda bullar 
  • Karlsbaderknyte
  • Äppelknyte
  • Toscabitar
  • Muffins

WIENERBRÖD

  • Kinuskiwienerbröd
  • Bananwienerbröd
  • Hallonwiener
  • Jordgubbswiener (på sommaren)
  • Småwiener
  • Kanelwienerbröd
  • Hawaijiwienerbröd
  • Drömwiener

FLOTTYRKOKT

  • Grisar
  • Auroramunk
  • Berlinermunk
  • Syltmunk
  • Munkring
  • Sockermunk


OM LIVSMEDELSSÄKERHET

Fagerudds bageri arbetar systematiskt för att höja livsmedelssäkerheten bl.a. genom att analysera alla interna processer och införa nödvändiga rutiner för att säkerställa att bageriets produkter är trygga för konsumenterna. Även en ständig utveckling och förbättring hör till arbetet för att skapa en långsiktig och konsumentvänlig verksamhet.