RUOKALEIPÄ
RUOKALEIPÄ
- Ruissekaleipä
- Sekaleipä
- Kauraleipä
- Spelttileipä
- Saaristoleipä
- Oliivileipä
- Pizzaleipä
- Kuituleipä
- Maalaisleipä
- GI-leipä
- Ranskanleipä
- Täysjyväranskankanleipä
- Equity-limppu
- Sadonkorjuuleipä
- Ranskalainen maalaispatonki
- Vehnäpatonki
- Valkosipulipatonki
- Spelttipatonki
- Vehnäbaguette
- Valkosipulibaguette
- Täysjyväbaguette
ARTESAN-LEIVÄT
- Artesan-ruislimppu
- Aprikoosileipä
- Kolmen juuston leipä
- Tomaattileipä
- Kaurahyväleipä
- Valkosipuli-yrttileipä
- Ranskalainen maalaisleipä

VIIPALOITU LEIPÄ
- Pursileipä
- Spelttiviipaleet
- Vehnäviipaleet
- Voileipäkakkupohja
- Larsmolimppu
- Maustelimppu
- Ruisviipaleet
SÄMPYLÄT
- Kaurasämpylä
- Tomaattisämpylä
- GI-sämpylä
- Maalaissämpylä
- Juustosämpylä
- Myslisämpylä
- Pariisinsämpylä
- Aamiaissämpylä
- Kaurahyväsämpylä
HAMPURILAISSÄMPYLÄ
- Hampurilaissämpylä
- Gourmetsämpylä
- Briochesämpylä
KAHVILEIPÄ
KAHVILEIPÄ
- Kardemummapitko
- Juhlapitko
- Vadelma-/mustikkapitko
- Säsonkibostoni (esim. Kesäkranssi)
- Karlsbaderkranssi
- Fruktoosilla makeutettu pitko
WIENERLEIVÄT
- Kinuskiviineri
- Banaaniviineri
- Vadelmaviineri
- Pikkuviineri
- Kaneliviineri
- Hawaijiviineri
SESONKITUOTTEET
- Laskiaispulla
- Runebergintorttu
- Tippaleipä
- Pääsiäis- ja joulutuotteet
- Mansikkaviineri (kesällä)
KAKUT & LEIVONNAISET
- Toscakakku
- Mustikkapiirakka
- Korvapuusteja
- Täytepullat (esim. Voipulla)
- Karlsbadernyytti
- Omenanyytti
- Toscapaloja
- Muffinssi
KEITETTYJÄ
- Possut
- Auroramunkki
- Berliininmunkki
- Hillomunkki
- Munkkirinkilä
- Sokerimunkki
- Donitsi
ELINTARVIKETURVALLISUUDESTA
Fageruddin leipomossa työskentelemme järjestelmällisesti kohottaaksemme elintarviketurvallisuutta mm. analysoimalla sisäisiä prosessejamme ja ottamalla käyttöön työskentelytapoja, jotka takaavat turvalliset tuotteet kuluttajalle. Työhömme kuuluu myös jatkuva, kuluttajaystävällinen kehitys- ja parannustyö.