MEIDÄN TARINAMME

Fageruddin leipomo sijaitsee Luodossa ja sen perusti Roger Fagerudd heinäkuun neljäntenä päivänä vuonna 1960. Roger pyöritti leipomoa yhdessä vaimonsa, Ulla Fageruddin kanssa. Vuonna 2000 tehtiin sukupolvenvaihto ja nykyään leipomoa johtaa toisen polven leipuriyrittäjä Ulf Fagerudd vaimonsa Leea Fageruddin kanssa.

Fageruddin leipomo on erikoistunut erinomaisen ruokaleivän valmistamiseen. Me, Fageruddin leipomossa, panostamme aktiiviseen tuotekehitykseen, jotta voimme jatkuvasti luoda uusia makuelämyksiä kuluttajalle. Leivomme myös perinteistä ruokaleipää ja kahvileipää. Leipomon tuotteiden korkea laatu on taattu, kun ammattitaitoiset leipurit saavat leipoa hienoilla suomalaisilla raaka-aineilla.

Suurin osa ruokaleivistä ja kahvileivistä, jotka leivotaan Fageruddin leipomossa sisältävät taikinajuurta. Fageruddin taikinajuuren hyvä laatu mahdollistaa sen, että sitä voi käyttää melkein kaikissa tuotteissamme. Lue tästä lisää taikinajuuresta!

Leipä ja pulla, joka tulee Fageruddin leipomosta on lähituotettua ja huolellisesti leivottua. Käsityön osuus leipomisprosessissa on merkittävä! 

Fageruddin leipomo on ollut kymmeniä vuosia tärkeä leipätoimittaja Pietarsaarenseudulla. Nykyään leipomon markkina-alue ylettyy Kokkolasta Vaasanseudulle. Fageruddin leipomon tuotteita voi ostaa ruokakaupoista ja leipomon omasta myymälästä Luodossa.

Leipomokiinteistöä on remontoitu ja laajennettu useita kertoja. Leipomoa laajennettiin 2003 ja kaikki tilat uudistettiin samalla. Täällä hetkellä toimimme nykyaikaisissa ja erittäin hygieenisissä tiloissa.