FAGERUDDIN LEIPOMO
Saaristoleipomo Luodossa

ARTESAN-konsepti viittaa korkeaan laatuun ja käsityöhön
Fageruddin leipomon Artesaanileivät ovat erinomaisia ruokaleipiä, jotka leivotaan huolella. Korkea laatu saadaan, kun ammattitaitoiset leipurit saavat leipoa Suomen markkinoiden parhaimmilla raaka-aineilla.
Artesaanileivät leivotaan Fageruddin leipomon omasta taikinajuuresta. Taikinajuuremme on kehitetty kattavan kolmevuotisen projektin aikana. Juuren laatu on tasainen ja erittäin hyvä. Taikinajuuren ansiosta Artesaanileivistämme tulee:
- Maukkaita
- Hyvin säilyviä
- Erittäin korkealaatuisia

ARTESAN - LEIVÄT
Artesan-ruislimppu
Valkosipuli-yrttileipä
Kolmen juuston leipä
Tomaattileipä
Aprikoosileipä
Kaurahyväleipä
Ranskalainen maalaisleipä

99 % FAGERUDDIN
LEIPOMON TUOTTEISTA LEIVOTAAN TAIKINAJUURESTA.
Fageruddin leipomo on osallistunut kattavaan kolmevuotiseen taikinajuuriprojektiin, jossa Helsingin Yliopisto ja VTT (Teknologian tutkimuskeskus) ovat tehneet yhteistyötä kanssamme kehittääkseen optimaalisen taikinajuuren, joka soveltuu leipomon leipätuotantoon.
Taikinajuuremme hyvä laatu on mahdollistanut sen, että voimme käyttää sitä lähestulkoon kaikissa tuotteissamme. Mitä tämä tarkoittaa?
- Fageruddin leipomon tuotteiden LAATU on nyt vielä korkeammalla tasolla.
- MAUKKAAMPIA tuotteita
- ALHAISEMPAA SUOLAPITOISUUTTA
- Tuotteiden SÄILYVYYS on parantunut, vaikka useimmat taikinat EIVÄT SISÄLLÄ LISÄAINEITA.
Jopa pulla- ja viinerituotteemme Fageruddin leipomossa leivotaan omasta vehnätaikinajuurestamme. Näiden tuotteiden lisäaineet tulevat ainoastaan hillosta, kuorrutteesta tai täytteestä.
FAGERUDD LEIPOMO
Ma-pe 5:30-16:30
Södra Larsmovägen 346, 68570 Luoto
06-7816600